Arganolie ook in Utrecht

Natuurlijke arganolie kan een aantal voordelen bieden voor uw huid en haar. Het bevat essentiƫle vetzuren, antioxidanten en vitamine E die diep in de huid en het haar kunnen doordringen om ze te voeden en te hydrateren.

Wanneer arganolie op de huid wordt aangebracht, kan het helpen bij het verminderen van droogheid, schilfering en irritatie. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, wat het nuttig kan maken bij de behandeling van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis.

Bovendien kan het gebruik van arganolie de elasticiteit van de huid verbeteren en fijne lijntjes en rimpels verminderen, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uit kan zien.

Als het op het haar wordt aangebracht, kan arganolie helpen bij het voeden en hydrateren, waardoor het haar gezonder en glanzender wordt. Het bevat ook keratine, een eiwit dat de structuur van het haar versterkt en kan helpen bij het verminderen van haarbreuk en haaruitval.

Tot slot kan arganolie ook de hoofdhuid kalmeren en helpen bij het verminderen van schilfering en jeuk. Het kan worden gebruikt als een dagelijkse behandeling voor zowel de huid als het haar om hun algehele gezondheid en uiterlijk te verbeteren.