Hair

Wat voor kapsel je ook wilt: als je bij ons op de stoel zit, luisteren we eerst naar jouw wensen. Pas dan beginnen we met jouw haarbehandeling. Je haar zit tenslotte pas goed als de coupe past bij je uitstraling en je persoonlijkheid.

Onze specials

  • kleuring
  • feestkapsels en bruidskapsels
  • keratinebehandelingen

Keratine

Keratine voedt je haar van binnenuit en laat dof en lusteloos haar weer stralen. Keratine werkt omdat het een lichaamseigen bouwstof is, die onder andere voorkomt in je nagels. Zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine. Bij intensieve verzorging en behandeling van je haar neemt het proteïne-gehalte af. Je haar breekt eerder af en gaat pluizen. Een keratinebehandeling is dan een uitkomst. Heb je droog, pluizig of statisch haar? Dan is een proteïnebehandeling met keratine iets voor jou. We brengen de keratine diep aan in je haar. Hierdoor voeden de eiwitten je haar van binnenuit. Dit leidt tot herstel van je haar. Het wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Kleuring

Kleuren kan iedereen, met een goedkope verf van de drogist. Bijvoorbeeld als je een hip kleurtje wilt, of je grijze haar wilt verdoezelen. Maar vaak valt het resultaat tegen. Veel kappers krijgen wanhopige klanten die thuis hun haar verfden. Zelf doen is goedkoper en sneller, maar zonder de juiste kennis en ervaring kun je voor vervelende verrassingen komen te staan.

Een voorbeeld van een thuisbehandeling die vaak mislukt is het lichter maken van gekleurd haar. Dit kan pas als je het eerst ontkleurt. Doe je dit niet goed, dan kan het verkeerd uitpakken. Als je pech hebt, wordt je haar knaloranje. Bovendien is het erg slecht voor je haar. Herstellen van zo’n mislukte verfbeurt is tijdrovend en duur.

Kies daarom voor een specialist. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd op het gebied van professionele haarkleuringen. We beheersen alle technieken en stijlen, zoals highlights, ombre verven en smudging, freelights en folies. We stemmen de kleuren precies af op jouw kapsel. Soms gebruiken we wel drie of vier verschillende tinten, speciaal gekozen voor de uitgroei, lengtes en punten. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooie levendige bos haar. Ook als jouw thuisbehandeling is mislukt!

Wat andere zeggen

 

Afspraak maken?

Een vraag of wil je een afspraak maken?
Bel ons : 030-2431866